Maksutavat

Käytössämme on KELA:n suorakorvaus, maksaminen tapahtuu käyntikerroittain

Emme peri toimisto- tai palvelumaksuja

 

Pankkikortit

Käteinen

Voit maksaa kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Omppu-tili on helppo ja joustava tapa rahoittaa hampaiden- ja suunhoitoasi. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen alla olevalla hakemuksella tai tehdä hakemuksen toimipisteessämme. Jos haluat tehdä hakemuksen toimipisteessämme, varaudu ruuhka-aikana odottamaan hetki. Muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaan. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

RAHOITUKSEN EDUT

  • Et maksa tehdyn toimenpiteen tai hoidon yhteydessä mitään. Lasku toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena
  • Voit valita rauhassa sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon ja saat aina 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista - lue lisää alareunan linkeistä.

AVAA OMPPU-TILI JO TÄNÄÄN - saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa

HUOM! Tili tulee avata ja myönteinen luottopäätös on oltava ennen Omppu-tilillä maksettavaa toimenpidettä tai hoitoa.

Luottohakemus otetaan käsittelyyn 24h kuluessa ja saat siitä tiedon sähköpostiisi. Hakemukset käsitellään arkisin ja myös viikonloppuisin. Täytä lomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat:

  • Tutustu tiliehtoihin ja maksuvaihtoehtoihin ennen hakemista.
  • Suosittelemme hakemuksen tekemistä Internet Explorerilla Windows-ympäristössä.
  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein täytetty.
  • Tarkista, että puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat oikein.
  • Huomioi brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).
  • Jos olet eläkkeellä, valitse vakituinen työsuhde ja täytä milloin jäit eläkkeelle. Työnantajaksi täytetään ”Eläkkeellä”.

SAAT LUOTTOPÄÄTÖKSEN SÄHKÖPOSTIISI 24 TUNNIN KULUESSA

Kun olet saanut rahoitukselle myönteisen päätöksen ja tulet hoitoon, muista ottaa henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme paikan päällä lopullisen luottosopimuksen sekä varmennamme ostoksen.

MUISTATHAN TUTUSTUA ERI MAKSUVAIHTOEHTOIHIN JA TILIEHTOIHIN ENNEN LUOTON HAKEMISTA

HAE OMPPU-TILIÄ TÄSTÄ!

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ota yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-17). Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.